Breaking news :-) ons eigen landje!

Eindelijk mogen wij het nieuws openbaar maken… 

De Gemeente Almere heeft ons een eigen stukje grond toegewezen in Almere-Buiten!
Onze nieuwe locatie is gevestigd aan het Maurice Garinpad, tussen de leuke buren Jeugdland Buiten en de Scouting. We zijn dolblij met deze locatie omdat we nu een werkplek en opslag kunnen gaan opbouwen!

Houd de website in de gaten (update: de uitnodiging staat onder deze link), want er volgt voor alle geinteresseerden nog een uitnodiging voor ons openingsfeest op zaterdagmiddag 5 oktober.

Hieronder twee filmpjes van de afgelopen (spannende) maanden, nu kan het echte opbouwen gaan beginnen!De eerste stappen zijn gezet

Per 1 mei konden wij helaas niet meer terecht op onze super leuke vorige locatie... We keken er enorm naar uit om naar ons nieuwe landje te verhuizen, maar helaas duurden de administratieve formaliteiten langer dan we hoopten. 
Gelukkig mochten we in afwachting van het huurcontract al wel wat grondwerk doen en de bomen van het oude Haddock-terrein planten (omdat deze anders dood zouden gaan).

Her en der staan inmiddels zeecontainers met onze spullen en we voelen ons echt een beetje ‘thuisloos’. De fantastische sfeer op het landje maakt dit echter helemaal goed! 
We hebben genoten van een prachtig voorjaar met de fruitbomen in de bloesen en het buiten werken zorgde ervoor dat we een zomerse kleur kregen en ’s nachts goed sliepen.Hoe we aan de ‘kantine' kwamen ;-)

We leven in Nederland, waar het zelfs in de zomer nooit zeker is dat het iedere dag droog is. Ondanks ons rotsvaste vertrouwen op mooi weer wisten we niet goed hoe we de pauzes moesten doorbrengen op regenachtige dagen. Totdat we tijdens het terugbrengen van de mannen opeens een stacaravan zagen staan aan de A6! Hugo heeft contact opgenomen met de zeer vriendelijke boer aan de Trekweg in Almere-Buiten, die bereid was de stacaravan aan Klusvlinder te schenken!

Op een vrijdagochtend zéér vroeg hebben we de stoute schoenen aangetrokken en het grote gevaarte met de trekker naar het landje gebracht.

We hebben inmiddels contact met een super leuke groep (squad) jongeren uit de buurt, die het leuk vindt om de ‘kantine’ netjes te houden. Het Klusvlinder team bouwt ondertussen hoekbanken in, zodat wij met onze grote groep kunnen zitten. Het hout en de kussentjes voor de hoekbanken hebben we gekregen van voetbalclub Almere-City!

De komende tijd gaan wij het terrein vlak (laten) maken door Reimert en verder inrichten, waarbij we veel profijt zullen hebben van de prachtige terrastegels die wij van Jonk Sierbestrating hebben gekregen!

Wij zijn erg dankbaar voor de steun vanuit de gemeente, de buurt en ons eigen netwerk! Jullie zijn van harte welkom om met ons mee te genieten van deze prachtige plek!

© Klusvlinder 2008 - 2019